Akar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu 300-500-3bin-5binler hikayeden öte değil. Kimse ayda 5.000 kazanacağı sistemin kesin şeklini veremez. O sişstem tutmuştur, adamın elinde aynı siteden bir ikincisi yoktur. Pin to pin ise ayı siteden yapabildiğin kadar demek, onlarca, yüzlerce, binlerce... Mesele bu kadar basit. Neden yapılıyor demek çok saçma olur. Burası webmaster forumu. İnsanlar webden para kazanmanın yollarını arıyor. En hızlı şekilde bu şekilde para kazanılması yaygın şu anda. Yapabiliyorsan, yeni siteler kuracak vaktin varsa, 100-200 site yapabiliyorsan, en kötüsünden hi,ç tutmasa yine günde birkaçyüz alıyorsun. Ha dersen ki bu arada sağlam yatırımlar yapın, tamam. Ama yok klardeşim özgün yap, az pin at, özgün içerik gir... Yahu bunlar tutma oranı yüksek olsa zaten herkes bunları yapardı; kolay tutmadığı ve çok zaman istediği için insanlar kolay kolay ona yönelmiyor. Kolay tuttuğu ve az emek istediğin için de pin to pin yürüyor şu anda. Senin günde 20 pin atacağın sürede adam 3 tane site kuruyor, bırakıyor, arkasına yaslanıyor, 2 hafta sonra tabeladan gelir takip ediyor.

Senli benli yazdım kimse üzerine almasın, ortaya yazıyorum.
Spam yapmasınlarla spama odaklanmasınlar aynı şeyler değillerki, normal ve sağlam yolla ilerleyen en az bir siteleri olsun, bu sayede etkileyici makale ve gorsel tasarimi konularinda da kendilerini gelistirmis olurlar.

Spam yapip arkasina yaslanmış imajı veren kimseyi görmedim ben şimdiye kadar açıkcası, sürekli bir tedirginlik hakim genelinde, bunun bir örneğini yakin zamanda yaşanan toplu banlamalarda gordum. Yinede kişişel ve keyfi bir durum oldugu için kişinin kendine kalmış deyip geçiyorum.

Sonuç olarak spam yapana yapma demiyorum, en azindan bi nebzede olsa daha garantili ilerleyen bir sistemide temellerini atsalar iyi olur diyiyorum.