Bu forumda ilk mesajım ve açıkcası bu pinterest konusuna sizin yazdığınız başlıkla bir bilgilendirme yapmak için üye oldum diyebilirim.
Kesinlikle sağlam uzun vadeli bir gelir elde etmek istiyorsanız manuel ve emek vererek çalışmanızı bende tavsiye ederim. Sadece bir adet sitem için pinterest ve google odaklı, yabancı dilde çalışma yaptım, yaklaşık bir yıllık düzenli sayılabilecek fakat boş vakitleri değerlendirerekyaptığım bu çalışmanın neticesinde1 yıllık yaklasik 110K gelir elde ettim.
Trafik degisken ve kazancta tabiki, cunku donemsel ilgi ve trendler degisiyor.
Aylik maksimum 14.500 tl ve minimum 4250 tl olmak uzere deguaken gelirler olustu. Son donemde malum tbm dususleri neticesinde aylik 6-7K bandinda gelir getirmekte.
Spamcı arkadaslar kissa surede ne kazansam kar mantigiyla hareket ediyor ve kendini gelistirmekten mahrum kaliyorlar. Malumunuz aciklar zamanla tek tek kapatiliyor.
Benim nacizane gorusum "ya bir zamanlar pinterest'en toplamda 15-20K gelir elde etmistim" demek yerine "aylik ortalama 8-9K gelir elde eden, trafigin çoğunluğunun pinterestten geldigi ve google tarafından da sevilen, arama sonuclarinda gorunen bir sitem var" demek cok daha iyi.
Herkese iyi forumlar dilerim. Ilk mesajim vesilesiyle yanliş bir söylemde bulunduysam kusuruma bakmayin.