Benim aracım: Tecnology paket F30 2012 model 116.000km'de siyah sunroof vs full
Seat Leon TDI, Audi A3 vs kesinlikle yanıma yaklaşamıyor. arkadaşlarımla kapışmalarımızdan biliyorum.
Ben Audi A3'e de bindim,şuan F30'a da biniyorum.
Sürüş zevki ve sportiflik dersen BMW al ama alırken çok dikkat et. Dünya kadar kronik sorunu var. Ben hepsine zamanında önlemlerimi alarak ilerliyorum. O yüzden şimdiye kadar bir sorun çıkarmadı.
Selenoid valfi bozulur, turbonun ucunda bi zamazingo var, o bozulur. Bozulur da bozulur BMW o yüzden demem o ki; ya tanıdıktan al ya da BMW ALMA Kısmetse önümüzdeki ay F80 tamponları da çekicem

Audi A3'ün içinden başlayarak dışına kadar her şeyini sayabilirim. Bence kesinlikle sportif bir araç değil. Basınca gidiyor ama Bence 136 beygirlik bir 3.16i kadar gitmiyor.
3.16i 136 beygir, 1.5ton araba gitmez diyenlere ben cahil gözüyle bakıyorum. Kesinlikle araç hakkında fikirleri olmayan insanların boş atıp tutması
Ayrıca 3.16i'nin motoru, 3.20i ED ile aynı klasmana sahip ve 4 silindir.
3.18'ler 3 silindir, ileride kronik sorunların baş göstereceğine eminim

Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kuzenimin bakıma verdiği 3.16 i bakım tutarı
+4 binde parçaya verdi 11.700 e patladı yaklaşık.
Tabi faturayı görünce gözlerimize inanamadık çünkü parça + işçilik 4000 tutar demişlerdi

Bakımları gerçekten çok pahalı. Sıfır araba almak daha mantıklı

Yakın zamanda yaptırmışsınız, diğer ateşleme bobinlerini de değiştirmenizi öneririm yoksa tahrik uyarısı verebilir. Bobinleri değiştirince tümünü birden değiştirmek gerekiyor diye biliyorum.