Biz çalışmaya ilk başladığımızda sizinle çalıştığımızı dahi bilmiyorduk 2 3 aylık çalışma süremizde adsensitve firması ile çalıştığımızı sandık ve kandırıldık benim durumum da 8 kişi tanıdığım ve biz ban yedikten sonra reklamların sizden geldiğini firmanızın adını ilk o etap da öğrendik siz diyorsunuz ki biz google hesabımızı kiralamadık bu yenen banda bizim bir gram hatamız varsa oda sizinle çalışmak oldu çünkü ban yenecek içerik atmadık bize ban gerekçesi olarak kopya içerik dediniz bir sürü şey dediniz en son geçersiz aktivite diyerek suçu adsensitive firmasına attınız bizim tek suçumuz dediğim gibi google ortağı olarak düşündüğümüz adsensitive firmasıyla çalışmak oldu sizden google hizmetini kiralayıp bizim üzerimizden size para ödediğimizi bilseydik çalışmazdık çünkü bu durum google politikalarına aykırı bir durum ve bu durum direk ban sebebi biz google ile irtibat halindeyiz evet bu doğru daha bu kiralama olayına veya tek hesap üzerine bütün sitelerimizi kurup çalışmayan site banlandığında diğer sitelerimizindeki kazançlarımızın nasıl gittiği konularına girmedik legal kazancımız illegal bir site yüzünden banlamış görünüyor bir tane uyarı almadan nasıl banladığımızı siz bizden daha iyi biliyorsunuz buradaki hata tamamiyle sizin bu hatayı görüp telafisini yapacağınızı hala düşünüyorum buradan yazmamın tek sebebi bu ayrıca beni eşimin doğumu öncesinde mağdur etmenizi ve tek kuruş vermediğiniz için yaşadıklarım bu işin peşini bırakmamam için yeter de artar.

archonph adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Konuyla alakalı her yorumda hakkınızı aramaktan bahsettiğiniz için;
Eğer ortada gerçekte böyle bir durum var ise, tek seçeneğin hukuki hakkınızı kullanarak ilerlemek olduğunu vurgulayan yorumlar yapmaya çalışıyorum.

Bizim hesabımızda, yayıncıların bilgisi dışında başka bir kişiye/kuruma yapılmış bir ödeme veya engelli yayıncılara ait herhangi bir bakiye bulunmamaktadır.

Tüm süreçlerde bize inanmadığınızı var sayarak;
konunun hukuki mercilere aktarılması durumunda da tüm belge ve bilginin ilgili makama tarafımızdan sunulabileceğini anlatmaya çalışıyorum.

Hakikat içermeyen detaylar ile konuyu kirletmeye gerek yok, eğer dediğiniz gibi Google tarafına bir itiraz ve şikayette bulunduysanız;
Olumlu veye olumsuz cevaplandığı zaman burada ve bizimle de sonucunu paylaşmanızı rica ediyorum.

Bu sonuç doğrultusunda tüm bu itham ve suçlamalardan bağımsız olarak gerçekleri görmüş olalım.

İyi çalışmalar dilerim.