ercnakar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne yazik ki bende yazılım konusunda 13. seneme giriyorum. Var bizimde Türkiye genelinde yazılım danışmanlığı verdiğiz firmalarımız

Kurallar vardır illaki her yerde olduğu gibi de, terbiyesizlik, hakaret, küfür, küçük düşürme vb. gibi kelimeler ve eylemlerde bulunmadığım için kural linkini atmanız mantıklı gelmedi. Topluluk forumu olduğu için kişisel yorumlarda bulundum.

Yoksa, sizi banlatırım mı demek istiyorsunuz?

Neyse, sağlıcakla kalın. Umarım tekrardan görüşürüz
Est. niye sizi banlatiyim? Aynı fikirde olmadığım herkesi banlatacaksam mahfolduk. Belkide ben hatalıyım? Belki alternatif bir tez düşüncemi çürütecek? Düşüncenize fikirlerinize saygı duyuyorum ancak ben aynı fikri paylaşmıyorum. Sizinde saygı duyduğunuzu düşündüğüm için dürüstçe dostça tartıştık -ki bir yazılımcıyla karşı fikirleri tartışmak güzel birşey herkese bir şeyler katar Konu çığırından çıkmasın hoşçakalın. (Mesajların silinmesini isterseniz belirtin lütfen.)