Mağdur olmamanız için ben ne yapabilirimki? Dolar-euro yükseliyor keseni düşünecek olan sensin benlik hiç bir durum yok. Sorun şurada windows sunucuda php çalışır ancak sağlıklı çalışmaz isteğin baştan yanlış hocam -ki istediğin hizmet bende yok windows makinada php bende vermiyorum zaten. Sizin için kalite windows makinada php çalıştırmak ise benim için kalite windows makinada php çalıştırmamak.
ben hosting paketleri satıyor olsam insanların mağdur olmaması için ya da mağdur olan insanların daha fazla mağdur olmaması için çalışırdım. Bu işlemi de kalitemle ve hizmetimle ve vermiş olduğum güvenle sağlardım.
Git mağdur ol sonra gel demek yanlış, kesinlikle yapmazdım.
Ayrıca konu şikayetimi natro adına açtım siz alınmayın üstünüze.
Ayrıca windowsta php çalıştırmak isteyebilirim ki bu olan normal bir davranış. Firma sitemi wordpress kurup, Asp.Net ile yazdığım ve satışını yaptığım yazılımlarımı da burada barındırabilirim.Ayrıca şuan aradığım hosting firmaları yok sadece arkadaşların sunduğu firmaları da göz önünde bulundurabilirim düşüncesiyle yanıtlıyorum.
Bahsettiğim gibi sizinle bir alakası yok. İlglendiğiniz ve yanıt verdiğiniz için teşekkür ediyorum.
Konu amacı dışına çıkmaması için yanıt verseniz bile size cevap vermeyeceğim.