Merhabalar,

Bir sosyal sorumluluk projem var. Kayıp çalıntı ilanlarının verilmesini sağlıyor. Herhangi bir şekilde kazanç sağlamıyorum tamamen destek amaçlı. Kullanılmaya başlasa her şeyin örneğin düşürülen küçük cüzdana kadar kısa sürede bulunmasını sağlayacak, eminim.

İki sene oldu yok, olmuyor. Destek bir türlü gelmiyor. Belediye ve çevredekilerin sorun çıkarmayacağını bilsem akşama kadar sokakta broşür dağıtırım ama işte korku var. Sadece en yakın arkadaşım ve ailem biliyor, belediyeden bir günlüğüne izin alıp belki farkındalık yaratabilirim diye işlek bir caddede (İstanbul / Maltepe Karakol) afiş açtım. Afişte “reklam verecek bütçem yok, beni reklam panosu olarak görür müsün” yazıyordu. Belki bir kaç kişi merak eder diye düşündüm ama şanssızlık kalabalık olmayacağı tuttu caddenin.

İnsanımız bir garip popüler ama hiç bir işe yaramayan şeyleri kullanmayı daha da tanıtmayı çok seviyor ama kimse işe yarar bir uygulamaya destek vereyim demiyor. Örneğin: eleştirbeni, curiouscat vs vs...

Lise öğrencisiyim bütçem de yok bir şey yapamıyorum. Son kazandığım motosiklet için biriktirdiğim paramı proje için harcamak istiyorum. 3.500 TL gibi bir para. Bu parayla ben bu projeyi artık nasıl duyurabilirim?