groom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocalara suç atmıyorum ama sınavdan önce bu bilgiyi vermeliler geçen yıl da herkesin başına geldi bu olay. Bende de suç var ben kabul ediyorum ama hocaların da sınavdan önce bu kuralı hatırlatması kötü olmazdı. 1 cümle demeleri yeterli, insanız unutabiliriz, kuralı doğru anlamayabiliriz. 3 soru fazla yaptım diye 1 yıl gitti...
doğru haklısın, hocaların diğer öğrencilerin tecrübelerini size aktarması lazımdı, özellikle değinilmesi gereken konulardan biri, çevremde de şahit olduğum kişiler var senin durumunu yaşayan eee kimse söylemediye getiriyorlar, bu konu çok önü açık bir konu hem hoca hem öğrenci bu durumda hatalı, Türkiye'de eğitmenlerin bir çoğu öğrencinin iyiliğini düşünseydi "ha şu bilgiyi de atlamayım, gerekirse whatsapp grubu kurup topluca bilgilendireyim" demesi lazım bence, işlenilen derslerden zevk alır girilen sınavlardan da korkmadan kendine güvenerek en azından edinilen bilgiye güvenerek sınavlara girer hepsini yapmaya çalışır, gibi gibi bir çok sonuç çıkar ortaya şahsımca... umarım suçluluk hissinizi azaltmıştır, ortak hatalar bunlar, kendinize ve eğitmenlerinize kızmayın tecrübe edinmiş oldunuz artık, keşke demenin anlamı yok bu saatten sonra