Merhaba arkadaşlar.

3-4 Sefer genel anestezi altında akciğerimden sönmeden dolayı ameliyat oldum. Ayrıca trafik kazası sonrası Parçalı Femur kırığı geçirip 8 adet platin vs takıldı. Bu sebeble ameliyat korkumu ve hastane korkularımı tamamen yenmiş bulunuyorum. Yakın bi arkadaşım ile kararlı şekilde Donör olmak istiyoruz fakat internette bir çok bilgi var. Kızılay, Türkök gibi yerler. Konu hakkında bilgisi olan ve bu durumu hızlandırabilecek tanıdığınız yada bilginiz var ise benimle iletişime geçebilirmisiniz ya da bilgi verebilirmisiniz.

Genel anestezi ortamı ile bağış ve sabah akşam 5 gün boyunca iğne yapıp hücreyi toplayıpta kanda bağış yapılıyor diye okudum biraz araştırma yaptım. Bu konuda kararsızım hangi yöntem daha iyi olur hakkında bilgi istiyorum. Hatta İstanbul'da yaşayan forumda arkadaşımız var ise ve bağış yapmak istiyorsa kendilerini aracımız ile alıp beraberde bağış nereye yapılıyorsa gidebiliriz. Ek olarak konu hakkında bilgisi olupta bağışcı için sorun oluyormu olmuyor mu kesin net bilgisi olan arkadaşımız varsa bilgisi benim için çok önemli.

Şimdiden teşekkür ediyorum bilgi veren arkadaşlarıma.