Örnek verdiğin sayfalar da satılan tişörtlerden bahseden sensin ? O sayfaları ve o tişörtleri bilen birisiyim. Bana göndereceğin modeli de kaliteyi de çok iyi biliyorum. Tekstil ürünleri satan birisinin senin satacağın ürünün hangi kalite de nasıl olacağını bilmesi de gayet normal. Senin verdiğin rakamlardan senin verdiğin örneklerden yola çıkarak sana eleştirimi yöneltiyorum. Bu acizlik değil. Yaptığın ticaretin bizler için avantajlı olmadığını söylüyorum. O tişörtlerin toptan fiyatını da kalitesini de senden iyi biliyorum. Acizlik senin karşı tarafa sürekli hakaret ederek boş muhabbet yapman. Haklısın diyemiyorsun kendi konunda kendini haksız düşüreceğini düşürüyorsun. Bu konuyu gören bir çok kişi vardır. Bahsettiğin ürünlerin fiyatları, piyasası ve satış kapasitesini bilen. Boş konuşan ben değilim ama bu konu boş bir konu. Sen de hakaret ederek boş konuşuyorsun.
Yorumunu okumuyorum artık. Senin gibi boş bir insana cevap verdiğim için kendimden özür diledim bile. Daha fazla boş yorum yapmayın rica ediyorum.
Ben sizin hazımsızlığınızı anladım

Sizde bu işi yapıp benim konumu baltalıyorsunuz

Cidden ahlak akıyor