4-faturaların ödenmemesi durumunda hizmetin anında durdurulmaması (insanlık hali erteliyoruz ama unutuyoruz da. Kaç firmada yaşadım bunu. Köye gittim unutmuşum telefon da çekmiyor. Hizmeti sonlandırmışlar. Kardeşim iyi güzel kurallara riayet ediyorsun da iş yapıyoruz sonuçta. Karşılıklı bir güven olmamalı mı yani? Öderiz faturanı aylarca tıkır tıkır ödemişiz, onu mu ödemeyeceğiz. Büyük kayıp yaşamıştım. Bu da o günden sonra benim için kıstas olmuştu ve özellikle yazılı ticketta soruyorum
Biz, saydığınız üç şirket ve diğer bir çok şirket otomasyon sistemi kullanıyor. Dolayısıyla yüzlerce, binlerce müşteriye hizmet verirken faturalar elle oluşturmuyor, hizmet açma/kapatma işlemlerini günlük olarak takip edip personel marifetiyle yapmıyor. Tüm bu işlemler otomasyon üzerinden otomatik olarak gerçekleştiriliyor. Bağlı olan hizmetler için bir "son ödeme tarihi" belirleniyor. Farklı sürelerde "ek süre" tanımlanıyor. Örneğin bizde bu 3 gün. Son ödeme tarihi geçmiş, üç gün ek süre de geçmiş, bu süre içerisinde ödeme gelmemiş veya müşteriden "ben şu tarihte ödeme yapabileceğim, hizmetin kapanmamasını sağlayabilir misiniz?" şeklinde rica/talep de gelmemiş. Böyle bir durumda dördüncü gün otomatik olarak hizmet duruyor. Hemen hemen her şirkette de durum bu şekilde.