brk1453 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam peki bu dedikleriniz yapılırsa etkisi için tahmini süre varmıdır. Bu işlemler için öneriniz var mıdır. Kişilerin işi bilen olup olmadığını neye göre bileceğiz. Neticede kimse ayranım ekşi demez.
Vereceği referanslarda en az 1 adet kurumsal otorite sahibi bir site olmalı diye düşünüyorum buna güvenerek iş verebilirsiniz yoksa her backlink kasabilen kendini seo yapabiliyorum diye sanıyor orta ve düşük kelimelerde belki doğru olabilir fakat otoriter sitelerde bu durum bambaşka boyutlara ulaşmakta , seo'da kimse net şu kadar süre de etkili olur diye bir süreç veremez verirse de uzak durmanızı öneririm benim tecrübe ve gözlemlerim sonucu iç seo ve dış seo ayarları tam anlamıyla yapılmış wordpress alt yapısını kullanan web siteleri maksimum 3-4 ay içerisinde sıralamar da olumlu yönde etkisini gösteriyor fakat tekrar ediyorum bu kesin bir süreç değildir.

Önerim ; opencart alt yapısında uzmanlaşmış ve iç ve dış seo konusunda en az 1 adet kurumsal site referansı olan birisine danışmanız hizmet satın almanız.Alt yapınız wordpress olsaydı yardımcı olmak isterdim fakat opencart daha önce hiç üzerinde çalışmalar denemeler yapmadığım bir altyapı