Allah yardimcin olsun hocam.
Allah razı olsun hocam
vallaha çok yazık ne diyeyim ki
Aynen öyle. Kötü insan dolu artık.
Kime iyilik ettiysem ve sıkıntı etme çözeriz dediysem ilk o insanlardan darbe yedim.
Terslemeyi, (kimseye eyvallahım yok olayı) pek beceremem ama, bu yüzden çok az insanla sohbetim var artık.
Hocam iyilikten maraz doğar. Kimseye güler yüz olmayacaksın , senden iyisi yok.
Aynı sorun bende de vardı, evi değiştirdim rahat ettim, kanı beş para etmez insanlardan inşallah kurtulursun.
Zaten bir iki aya giderim hocam. Artık nereye olursa

göbek bağım buna bağlı değil. Kendilerini bir cacık sanıyorlar
Hocam 200TL zam yapılması yasal değil.
Sözleşme imzalamanızı ve parayı banka hesabına yatırıp bu insanların vergi kaçırmasına engel olmanız lazım..
Zaten yasal değil, çıktıktan sonra şikayet edeceğim şeytanın aklına uyarsam hocam ya para Mara vermeyeceğim pislik olacağım ama çocuk var. Tek başına olsan vur kır geç..
İnsana insan olduğu için değer verilmiyor artık parayı versen senden iyisi yok parayı vermeyince hemen herkes kızıl yüzünü gösteriyor. Şimdi kendimi ev sahibinin erine koydum ben zor durumda ki bir insandan 40 liramı ver demekten utanırım yani maalesef ki durum bu hocam Allah sabır versin.
Aynen öyle hocam. Bunların Allah korkusu yok. Sen birisine 40 lira versen lafını yapmazsın. İhtiyacı olan birisine yap yardımı at denize. Bunların parası da pulu da var. Ama Eve iki üç poşet malzeme alınca elime bakıyor kadın ya

saçmalığa bak. Sanki ev sahibi benim anasını satayım