Bir süredir birebir online Google Ads eğitimi veriyorum. Teamviewer ile ekran paylaşımı ve sesli iletişim için Whatsapp/Skype kullanıyorum. Eğer grup için düşünüyorsanız Google Hangouts kullanabilirsiniz.
Kendi sitenizi açıp anahtar kelimelerde üstte olarak öğrenci toplayabilirsiniz. Skype gibi videolu görüşme yazılımları üzerinden de hizmet verebilirsiniz. Fakat tavsiyem kendi içeriklerinizi üretip youtube üzerinde yayınlamanız. bu konuda çok fazla çaba sarf edip sabır gösterirseniz alanınızda tanınır bir hoca haline gelebilir, kısa süre içinde köklü özel okullarından ciddi iş teklifleri alabilirsiniz. fakat o seviyeye geldiğinizde başka okulda çalışmak yerine kendi işinizi yapmak daha cazip gelecektir eminim ki.
udemy den mi bahsediyorsunuz acaba, orada ders oluşturabilirsiniz, üniversiteye hazırlanmakta olan öğrencilere vs...
Hocam ozel ders sitelerinin tumune uye olun mutlaka ders alan cikacaktir
Canlı ders verilecekse; OBS gibi yayın programları ile verilebilir. Onun dışında UDEMY tarzı daha önce hazırladığınız bir dersi yayınlayabileceğiniz siteler de vardır. Sadece bir şeyleri çizerek falan anlatacaksanız, önceden kurguyu hazırlamış olmak gerek.
Hocam ben uzaktan eğittim bölümü bitirdim dersler internet üzerinden canliydi
Yardım ve fikirleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.