Merhaba arkadaşlar.

ajax ile json veriyi çekip for döngüsü ile div içerisine append yapıyorum.
1-) javascript back butonuna bastığımda önceki sayfa geri geliyor ancak veriyi divin içine yazmıyor.
2-) normal şartlarda ise canı ne zaman isterse o zaman dive veriyi yazıyor.

sorun nerde olabilir?

Ayrıca divin içeriğini append yapmadan önce consola yazdırıyorum ve yazıyor. sadece divin içine yazmıyor.

Örnek kod:
function Get_Main(){    $("#MainList").empty();    $.ajax(        {            type: "GET",            url: 'url',            data: '',            success: function(data){                Content*= '';                for(var x = 0; x < data["print"].length; x++){                    var name = data["print"][x]["name"];                    var id = data["print"][x]["id"];                    Content += '<div class=" navitem arrow" onclick="Open('+sport_id+')">';                    Content += '<div class="text">'+name+'</div>';                    Content += '</div>';                }                $("#MainList").append(Content);            },        }    );}

Sorunu çözdüm arkadaşlar, ancak daha akıllıca fikri olan var ise buraya yazarsa sevinirim.

Benim çözüm yolum şu oldu, main.js de Get_Main(); olarak çalıştırıyordum fonksiyonu. php dosyasının içinde
<script>Get_Main();</script>
olarak çalıştırdığımda sorun ortadan kalktı.