Şu konudaki yapılan tartışmalara bak, konu sahibinin sanki bin tlye logo yaptırırmışcasına özenli özenli dikkatli dikkatli incelemesi/inceletmesine bak. Biz forumda 199 tlye ve bazen kampanyalarla az daha düşürüp (maalesef ki) bukadar düşük ücretlere evet 199 tl den bahsediyorum, yani biz burada bile kendi mesleğimize ayıp ediyoruz aslında şuan. 10 tl nedir ya ? 200 tl nedir ?. Biz sabit bir malı alıp taşıyıp ordan oraya koymuyoruz, biz düşünüyoruz, tasarlıyoruz, sanat yapıyoruz. Bu meslek bukadar ucuz olmamalı. Ben önce burada kendime, daha sonra ise konu sahibini kınıyorum. Sizin gibi kişiliklerden dolayı r10 piyasası dahil fiyatları dibe çekmek zorunda kalıyoruz/ tasarımcılar dahil. Birde iştahlı iştahlı anlatmışsınız, geçen mobil çizdirdimde işte revizeyi beleşe yaptı adamı bildiğin kullanmışsınız bide övünüyorsunuz. Neyse daha fazla konyşmayayım yoksa ban atma ihtimalleri yüksek, ama şu açık ki ticari ahlağınız çok kötü, asla sizin gibi bir müşteriye sahip olmak istemem. Ama suç bitek sizde değil, bizdede var.