Yavv arkadaşlar bu Türkler'deki ( Kendimi de işin içine katıyorum ) İş yapma disiplini / Proje yönetimi / ve binumum disiplin ve verimlilik konusundaki yetersizliğini gerçekten anlayabilmiş değilim.

Koskoca ugur.com.tr / derin dondurucu satın almak istiyorum internet sitelerinden.
Öncelikle kayıt olamadım / Özek karakter, büyük harf, küçük harf rakam istiyor.
Özel karakter olarak @ işareti kullanıyorum kabul etmiyor ( Üstelik açıklamada yazmamışlar ) Müşteri danışmanına soruyorum . ve * işaretini kullanabiliyormuşuz. Düşünün ben kayıt olmak için toplamda 30 dakika ve 7 deneme yapmak zorunda kaldım.
Ürünü seçtim Kredi kartı ödemesine geldim. Bir hata ( Hata açıklamasında buraya banner gelecek diyor ) Neyse dedim bugün uğraşmayayım yarın deneyeyim.
Bugün girdim sepete tıklayayım dedim

Alıntı
Server Error in '/' Application.
Runtime Error
Description: An exception occurred while processing your request. Additionally, another exception occurred while executing the custom error page for the first exception. The request has been terminated.
Hatası.. Müşteri termsilcileri de dumur olmuş durumda ne cevap vereceklerini bilemiyorlar. Benim gibi günde 20 kişi satın almaya kalksa 2.5k * 20 = 50k para kayıp.

Valla bunların beceriksizliğinden başka markalara bakmaya başladım ama A++ özelliği bir de bir tek bunlarda var. Ayrıca Tavsiye eden de çok.

Böyle bir e-ticaret alt yapısı olur mu. Çalışanlara sorsan burnundan kıl aldırmazlar. Bir de bir şey değil markanın adwords reklamları dönüyor, kampanya düzenlemişler vs vs.. Yazık verilen paraya,kişilerin zamanına. Madem tam bitiremedin siteyi neden açıyorsun?