kerimoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben Bizim yaptığımız mailleri, tarayıcıyı, sosyal paylaşım ( kişisel veri güvenliğini) üye olupta paylaşım yapmam facebook gibi büyük şirket bile bilgilerimizi sızdırma olayı olduysa burada bunun babası olacağından eminim.
Haklısın.
BurakDemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tübitak ile ilgili hiç bir işaret yok yanlış görmediysem. Tübitak destekli olsaydı da destek aldıklarına yönelik bir içerik koymaları gerekiyor diye biliyorum. Proje MOBİFİN MOBİL FİNANS TEKNOLOJİ HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ adlı bir firmaya ait. Yine bir veri sızıntısı olayı yaşamaz inşallah insanlar.
Bilgim yok bende başka konuda öyle gördüm, ona dayanarak yazdım.
webakademi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
neden tutmadığını açıklıyım. Sitenin içerisinde kimin yaptığı kurumsal kısımlar bile yok. Sanki 2 yıllık acemi bir webmasterin yaptığı site gibi.

Gerçekten arayüz ve akış iyi değil. Bir mesaja tıklıyorsun göstermiyor üye ol diyor. Tubitak yazan bir ibare görmedim. Eklemesi iyi olurdu.
fatihercan28 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Projenin TÜBİTAK'a olduğunun kanısına nereden vardınız ?

Ayrıca proje vasat. TÜBİTAK'a ait olmadığını düşündüğüm halde buraya girip üye olmak da risk .

Ayrıca bu site sadece r10 da konuşuluyor başka yerlerde denk gelemedim ve sürekli konuları açılıyor o da ayrı bir şey .

berkaycatak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam tübitağa değil de benim yakında çıkaracağım diğerlerinden tamamen farklı ve dünyada tek olacak sosyal medya siteme aynı desteği bekliyorum Ayrıca kullanıcılara çok özel hediyeler olacak, sponsor ayarlayacağım...
Sen yap ben destek olurum
Guneyz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden Türk'lerin yaptığı projeler tutmuyor çünkü hepsi araklama tutan projelerden alıntı twitter facebook instagram'ı karıştır biraz at ortaya yeni proje. ben bunu tv'lerde sıkça gördüğümüz kendi arabasını üretti olayına benzetiyorum nasıl o tahtadan yapılan arabaları trafikte göremeyeceksek bu projeleride maalesef yukarılarda göremeyeceğimizi düşünüyorum.
Mantıklı
SinemBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tübitakla bir alakası olduğunu hiç sanmıyorum, internette de özel bir şirkete ait olduğu yazıyor.
Mailler spama düşüyor, mail doğrulaması yapmama rağmen doğrulama yapmadınız diyip giriş yapılmıyor. Üye kayıt yapmak en basit özellik, 12 yaşında ki lise öğrencisine ver sana yapsın.
Bilgim yok bende başka konuda öyle gördüm, ona dayanarak yazdım. Mail onayı bende hemen oldu, yandex mail kullandım.