Mettwork adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pahalı olması kaliteli olduğu anlamına gelmiyor. Belki 10 liralık iş seni 120 liralık işten daha memnun eder. Kendine yüksek fiyat biçenlerin bu fiyatı biçmesinin olayı o zaten seni "daha iyi" olduğuna inandırmak. Ama genelde tam tersi olur. Müşterisi az olan kişilere yönel özellikle. Seni kazanmak için elinden gelenin en iyisini yapar. Hatta 10 liradan 12 farklı kişi bul 12 farklı logo yaptır. Tek bir kişiye muhtaç olacağına 12 farklı kişinin eserine bak, en iyisini seç.

Bu arada paraya ihtiyacı olan birisi 10 liraya vektörel çizim de yapar. Öyle bir algı oluşmuş konuda yok 120 liralık yapan eliyle çiziyor, 10 liralık yapan netten buluyor felan. Geç o işleri.
çok doğru noktaya parmak basmışsın birader, katılıyorum. Ama Uygulama işine girdiğimden dolayı grafikerlerle çok fazla çalışacağım o yüzden fiyata bakmaksızın iş yapmadan test etmekte de fayda var) örnek logo göndersin bakalım ortalama yada ortalama üstü bir kalitede ise çalışırız çöpse sallarız gider sonuçta ticaret bu

BLev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendini biraz daha geliştirmek ve referans almak için yapıyordur.
olabilir hocam

pahalı iş kalitelidir fikri bence zenginler için geçerli hep nerede pahalı oradalar ))) yakın zamanda bir uygulama için teklifler aldım ortalama teklif 2000-3000 dolar arasındaydı, Aynı uygulamayı 300 dolara yaptırdım üstüne ilk başta istediklerimden daha fazlasını yaptırdım ( uygulama işine yeni girdiğimden dolayı isteklerim biraz hızlı değişti))). Pahalı teklif sunanlar revize başı ekstra para istediler ama şuan işi yaptırdığım adam emret abi modunda) şaka bi yana gerçekten işi kaliteli yapmasının yanında ekstra ücret istenecek durumları bile ücretsiz yaptı.