Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim size karşı demek istediğim bir kelime değil bu. Ben sizinle 1 tlye mi anlaştım ve istediklerimi belirtmişim, sizde buna göre kaliteli makale yazmak ZORUNDASINIZ.Bana ben bu fiyattan yüksek kalite yazamam derseniz buna eyvallah der herkes demeli. Yani şunu demek istiyorum, ben yaptığım işte en iyisini yaparım yapmalıyımda buna göre de fiyat veriyorum ve fiyatı da kendim biçiyorum isteyen alsın. Sende kendine göre bir fiyat veriyorsun isteyen alır isteyen almaz. Bu olay bu kadar basit. Ama kimse ben az alıyorum ona göre yazıyorum diye birşey diyemez bu etik değil.
Ben de diyorum ki makale yazarları bu fiyatları hak etmiyor. 1,5 TL'ye satın alınan makaleler bile bugün bizi bu kadar tartışmaya sürüklerken bugün 1 TL gibi rakamlar söz konusu dahi olamaz.

100 kelime 1,5 TL'den makale almak isteyen müşteriler neden memnun olmuyor biliyor musunuz? Çünkü çalıştıkları yazarlar genellikle deneyimsiz ve acemi yazarlar oluyor. Bakın yine tekrar ediyorum istisnalar yok mu elbette var. Mesela yazarın elinde iş yoktur, pazar arayışı içerisindedir, acemidir vs. Ben de 2 yıldan fazla deneyime sahip olmama rağmen elimde iş olmadığı dönemlerde bu istisnanın içerisine dahil oluyorum. Çünkü mecbur kalıyorum yoksa hesabıma para girmiyor. Umarım anlatabilmişimdir...