Hocam yine buradan işini çok iyi başaran bir içerik yazarı ile çalışmak isterseniz görüşebiliriz

Bence de bu durumun nedenini "ne kadar ekmek o kadar köfte" sözü oldukça iyi bir şekilde ifade ediyor. Hiç 1,5 TL'ye yazdırdığınız makale ile 3 TL'ye yazdırdığınız makale bir olur mu?
İşin açıkcası oluyor. Şuan yine 1,50 tlden bir arkadaş ile çalışıyoruz, hatta kendisini de etiketleyim
@icerikrehberi; bir kaç haftadır çalışıyoruz. Diğer makaleciler de iyidi bazılarının ortalaması düşüktü mesela arkadaş ile çalıştıktan sonra farkettim ki makaleler tamamen araştırılıp yazılıyor. Fiyattan daha ziyade işini sevmesi buna göre yapması lazım...
En basit kendi sektörümden bahsedeyim, ben bir firmanın seosunu yaptım 1 yıl boyunca kelimelerin hepsi ( 35-40) ilk 3-5 arasındaydı. Sonra biz orada patronun oğlu ile sorun yaşadığımız için beni çıkardılar başkasını aldılar, ben 2500 tlye çalışırken hem de sabit eleman olarak, diğer adam freelancer anlaşmış ve 3500+kdv diye. 3 ay sonra beni tekrar aradılar anlaşamadıklarını söylediler bende çalışmayacağımı belirttim. Siteye de baktım kelimeleri geçtim, site spama girmekten kıl payı kurtarmış...
Her şeyi fiyatlar değil, insanların kalitesi belirler.