Meksika'da yasıyorum, mx paypal hesabım var, konuyu actiktan sonra, öneriler uzerine meksika ofisini aradım, bilgileri verip 15 dakika kadar bekledikten sonra, bu hafta cuma gününe kadar bir mail gelecek, o maildeki talimatlarla odemenizi nasil alacaginizi secebileceksiniz, dendi.... Beklemedeyim,

varyemez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paypal hesabınız yabancı bir ülkeye bağlı değilse ödemeyi alamazsınız. Buna alternatif "Good As Gold" olarak ödemeyi godaddy hesabınıza ekletebilir ve domain alıp transfer yaparken bu balance yi kullanabilirsiniz. Bunu gerçekleştirmeden önce auctions @ godaddy .com a kullanıcı bilgileriniz ve satılan domaine ait satış id sini mail ile iletirseniz satışın son durumu hakkında net bilgi alabilirsiniz. Bu mail adresine sadece ingilizce ile destek alabilirsiniz. Türkçe support hiç bir probleminizi çözemez boşuna uğraşmayın.
tolgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu konuyu gördükten sonra bu firmada alan adı satmamam gerektiğini anlamıştım, çile devam ediyor görünüyor.. Sonrası için Türk bankalarına ödeme yapan Sedo.com, BitCoin ile ödeme yapan Dan.com'u kullanabilirsiniz..

Sonuç; odemem paypal hesabima yapildi.. Cevaplar icin cumleten sagolasiniz..