Messi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SEO açısından sitede inanılmaz büyük hatalar var.
Öyle böyle hatalar değil yani hayati, sitenin geleceğini doğrudan etkileyen hatalardan bahsediyorum. Tabi bu konularda bilgisi olmayan biri temaya bakar site güzel diyebilir ama unutmayın Google algoritması çok farklı işliyor. İnsanın baktığı gözle bakmıyor. Uzun vadede bu şekilde devam edilirse bu site asla başarılı olamaz. Spama düşer. Sitede 200 üstünde makale var (216 diye gördüm detaylı bakamadım) ve 1.5 senelik bir site. Bu arada 2015 2016 yılında site başkasına aitmiş ve yayındaymış. Belki o zamanda sizindi bilemiyorum ara verilmiş bir süre. Alan adı yeniden alınıp başlanmış. Geçmişten gelen backlinklerin de olduğunu düşünüyorum. Tüm bunlara rağmen bu kadar süre ve içeriğe göre hit bence çok düşük. Zaten buradan bir sorun olduğu çok net görülüyor. Şöyle bir baktım nereye baksam hata gördüm. İşini bilen birinden ücretli destek almanızı öneririm.

1-2 saat filan incelesek tüm sorunlar görülebilir fakat su an bu kadar zaman ayıracak vaktim yok. Takdir edersiniz ki kimse böyle bir incelemeyi ücretsiz yapmaz.

Ben sadece sizi uyarmak istedim.

SEO notum 1/10

Ayrıca bir kullanıcı olarak temayı hiç beğenmedim. Ana sayfada resmen başım döndü :/ Direk çıkasım geldi.
Merhaba yorumlarınız için çok teşekkürler. Site daha önce de bendeydi. Siteyi satmıştım. Alan kişi devam etmedi domain boşa düştü. Bende tekrar alıp yeniden başladım.
Siteye makale eklemeye sadece 8 ay oldu.
Bu kadar kısa süre ve 200 makaleye göre bence hit gayet iyi.
Seo açısından da herhangi bir sorun göremedim. Yinede arkadaşlarım mevcut. Onlara bir kontrol ettiririm. Yorum ve tavsiyeniz için teşekkürler