kaynur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
boş zamandan kasıt nedir hocam benim için boş zaman misal 2 -3 saat ama senin için 24 sat olabilir
şöyle desen olabilir ben günde x saat ile xxx tl kazanabildim gibisinden ona göre başvurulur sizde uğraşmssınız ehrkesle adam belki 1 saati ekndi için boş zamn görebilir.
U_uR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet günde kaç saatlik bir boş zaman arıyorsunuz 10 saat mi tüm gün mü 24 saat mi nedir zaman aralığınzı ??
Devamlı pc başında olup boş zamanı olan kişinin en azından 4 saati olur diye düşünüyorum. 5 dk boş zamanı olacak hali yok ya. Az kişi seçeceğim için ilk yükseklerden başlarım sonra düşeriz.
NetX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cok mantiksiz.
Siz adama ogreteceksiniz. Adam el altindan kendi ekibini kurup onlara da ogretir. Gostermelik 1 ay calisir, ben yapamadim, baska is buldum der ceker gider.
Satin gitsin cok guveniyorsaniz. Hepimiz alistik buna
Kendime göre bazı önlemler var ama tam olarak güvenliği sağlayamam, yöntemin yapısına ters. Olmaması için özen göstereceğim artık.
Yöntemi satamam çünkü sevmiyorum.
oflibaba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu iş zaten bu cümle ile çelişiyor. Gerekler arasında pc olacak diyor. CPU ve gpu kullanmadan yapılacak coin madenciliği mi var. Disk madenciliği yapcaksan zaten piyasada en kral yapan adamları biliyorum burst ve bhd coin ile. o işlerde de böyle referal zart zurt komisyon olmaz.

Bu iş muhtemelen cloudmining dediği milletin parası ile referal kasılır sonra gümler. Özel iletecem diyor bilgileri. Neyi gizliyorsun. Bu işi bilenlerin yorum yapmasını mı gizliyorsun. Para yatıracak arkadaşların dikkatli olmasını tavsiye ederim. Hemde çok dikkatli.
Öncelikle seçilen arkadaş ne bana nede başkasına öyle para yatırmayacak.
Komisyon dediğim otomatik değil kazançtan pay alma, ortaklık gibi yani.
Basit bir işlem olsaydı zaten burada konu açmadım, herkes biliyor olurdu.