Aloneriser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba arkadaşlar,

1.automation yaparken her pinterest hesabı için ayrı websitesi mi açıyorsunuz ?ya da bir site üzerinden açılan 10 adet subdomain için 10 ayrı pinterest hesabı mı açıyorsunuz? yoksa subdomain olarak açtıgınız siteleri ve ana domaini aynı hesaptan mı postlıyorsunuz ?

2.bazı arkadaşlar 400 500 site yönetiminden bahsediyor.Bu da 400-500 ayrı pinterest hesabı demek (eğer 1 hesaba 1 site açılıyorsa) bu kadar hesabın yönetimini ip bazında nasıl sağlıyorsunuz ?proxy mi ?yoksa her hesaba ayrı vps mi alıyorsunuz? böylece pinterest automation, pinterest hesabına post atarken vpsnin ipini mi kullanıyor ? 3-4 haneli pinterest hesapları kullanırken ip bazında aldığınız önlemler neler ? bu kadar hesabın shadow ban takibini nasıl yapıyorsunuz?
Selamlar,

1- Evet doğrudur her site subdomain için ayrı hesap ayrı kategoriler açarak ilerliyorum.

2- Kendi bilgisayarımı kullanarak sadece modem resetleyerek hesaplarımı açıyorum. Siteler VDS'de barınıyor, ortalama her 10 site için ise farklı VDS ipsi kullanıyorum.
Shadow ban durumunu kontrol etmiyorum açıkcası; banlanan hesap olup olmadığını bilmiyorum, ihtiyaç da duymuyorum. Fazla sayıda site kazancı beraberinde getirdiği için 3-5 hesabınızın banlanması size bu süreçte sorun teşkil etmiyor.