Yaşınız gençse ilk sınavda bırakabilirler buna şaşırmayın. Ben 18 yaşına girdikten 6 ay sonra direksiyon sınavına girdim. Şahsi olarak aile aracımızı uzun yollar dahi kullanıyordum. Dönüşte sinyali geç verdin diye iki uyarıdan bıraktılar. İkinci sınavımda ise görevliler ben parkı yaptıktan sonra sen araç kullanıyor musun aktif olarak diye sordular Evet dedim. devamında ise formalite icabı yapıp geçtim full sohbet ve muhabbet döndü. Biraz garip bir sınav. Sizi test eden öğretmenlerin meb den geldiğini ve araba dahi sürmeyi bilmeyen hocaların da sınavlarda görevli olduğunu unutmayın
Yaşım 18.5 diyebilirim

Umarım banada uyuzluk yapmazlar.
Dubaya çarptığında tolerans yok ancak park etme tekniğini kurs öğretiyor kolaylıkla park edebilirsiniz heyecanlanmayın yeter.
Yorumunuz için teşekkürler.
Ben de ilk direksiyon sınavında rampada kalmıştım, çalıştığım arabayla değil de farklı arabayla girince kavrama noktasını ayarlayamadım bir türlü

İlk başarısız olduğum sınavda park ederken kaldırıma bir vurdum herkes irkildi

sonra toparladım ve hiçbir şey olmamış gibi parkettim, devam et dediler işte rampada kaldık

İkinci sınavda da ikinci kez girdiğini söyleyince hocalar tolerans tanıyor sanırım, başlarken arkadaşlar kemeri unutmayalım demişlerdi havaya doğru hiç unutmam, ama artık ustalığa yakındım ikinci sınavda epey çalışmıştım en tedirgin olduğum şey sınav parkurunu karıştırmaktı onuda sıkıntısız atlatıp 5 sene önce aldık
Umarım bende tek seferde geçerim

Yorumunuz için teşekkürler.
Yanina gelen meb görevlisi kusura bakmayin bu söyledih için seref yoksunu çıkmaz ise geçersin. Bazi görevliler gercekten adaylara zor anlar yadatiyor.sanarsin dengediz trafik kulllarlarina yüzde yüz uyuyor.ben ilk sinavda yol bilgisi olmayan setef yoksunu bir görevli sayesinde kaldim sikayey ettim para teklif ettiler vazgecin diye kabul etmedim. Ikincide melek gibi biridenk geldi rahat rshat aldim.
Bizim burda pek rastlanmaz ama şans diyelim