Merhaba
Uzun süredir pinterest konunusunda araştırmalarım var.Ve bu konuda takıldığım bir çok nokta var.Bu sorularımı yanıtlayabilecek siteleri kurmamda yardımcı olabilecek. Misal: Shadow ban yememek için neler yapmam gerekiyor. Hosting seçimi nasıl olacak domainler sub mu olmalı yoksa direk domain mi kullanılmalı vs.
Bu konuda uzman arkadaşlar ücreti mukabilinde bana yardımcı olabilecekler whatsapp numaralarını ve ne kadar ücret istediklerini yazarsa geri dönüş yapabilirim.(skype kullanmıyorum)
Not: eğitim seti istemiyorum.Birebir uzman bir arkadaştan ders almak istiyorum.En azından 1 2 siteyi beraber kurabileceğim bir uzman arkadaş arıyorum.
Kolay gelsin..
Merhaba,
Pinterest konusunda tek bir yöntem yok. Yüklenecek görsellerin tespiti, etiketleme ve başlık, görselleri yükleme biçimi gibi işlemleri yüzlerce biçimde yapmak mümkün.
Örneğin X kişisi
https://www.pinterest.com/resource/U...source/create/ şuradan token ile hesap açtırıp pinleme yaparken; Y kişisi selenium chrome ile hesap açıyor; Z kişisi hesapları elle açıp Pinterest Automaticle pinleri attırabiliyor; T kişisi app üzerinden board açtırıp pinleme yapıyor olabilir.
Bu yüzlerce biçim arasında r10'da, kurulum kolaylığı nedeniyle, en popüler ve riskli olanı pin to pin sistemler... Bu tür sistemler için ise birkaç grabber ve pinleme eklentisi kullanılıyor. Buradaki hemen herkes bu sistemi evirip çevirip kullanmaya çalışıyor. Bu sistemlerin yüzdesel başarı oranı düşük, riski yüksek olsa da programlama bilmeyenler için kurulum kolaylığı nedeniyle şimdilik popüler.
Eğer bu konuda bir görüşme istiyorsanız, Pinterest'i bilen, inceleyen bir programcıyla görüşmenizi öneririm.