sorduğunuz sorunun cevabı onlarca değişkene göre farklılık gösterebilir.

Sitenizin trafiği organik trafik mi yoksa sosyal medya mı yoksa arbitraj mı?
Reklam yerleşiminizde uzun ya da kısa vadede risk oluşturabilecek herhangi bir politika ihlali var mı?
Trafiğiniz ve geliriniz ne kadar zamandır stabil?
Sitenizin backlink profili ve iç seosu ne kadar güçlü ve doğru yapılandırılmış? Şu an öngörülebilen ya da görülemeyen muhtemel bir gelecek güncellemede kan kaybetme riski ne kadar?
Sitenin konusu uzmanlık isteyen bir konu mu yoksa herkesin içerik üretebileceği genel bir konu mu?
Başlıca rakipleriniz kimler, oyunu kuralına göre mi oynuyorlar yoksa anti-seonun çok döndüğü bir sektör mü?
Siteniz otorite modunda mı yoksa niche site mi?
Trafiğinizi site içeriğinin yüzde kaçına, ne şekilde dağılımlı alıyorsunuz?

v.b. sorular çoğaltılabilir ve yanıtlarınıza göre ortalama bir eder belirlenebilir.

Bir de kişilerin, şu kadar emek verdim, şu kadar makale masrafı ettim, şu kadar bilmem ne masrafı ettim zaten diye kendilerince biçtikleri fiyatlar oluyor tabi. Piyasa serbest, malınızı istediğiniz rakama satışa sunabilirsiniz ancak aslında satıcının siteye ne kadar masraf ettiği satış fiyatını belirleyen bir unsur değildir. Geliri ve yukarıdaki soruların yanıtları, piyasa normlarına göre fiyatı belirler. Diğer faktörler kişinin kendi başarısı ya da başarısızlığı ile ilgilidir.

Yukarıdaki maddelerin cevaplarına göre de sitenin ederi aylık gelirinin 6 katı ila 25 katı arasında edebilir.