SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen yapmadığına emin isen dava düşecektir zira ip kayıtları mahkeme araştırıyor ve instagram o hesabın ip adresini ilgili mercilere veriyor. Süreç uzun sürer tahmini olarak minimum 1 yıl. uzlaştırmacı ile anlaşma sakın zaten sen yapmadığını adım gibi eminsin?
fatihercan28 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
senin hesabını kullanıp niye avukata hakaret edilsin ki ? o kısmı tam anlatmalısın hocam
üstadım hiç bir fikrim yok neden benim hesabım bilmiyorum. Uzlaşmacı ile anlaşmadım bende davacıyım hesabımdan kim hakaret ettiyse bulunmasını istiyorum dedim kendisine de ki ifademde de

GoogleChrome adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben geçen sene bi kıza kaşar dedim diye 2500 lira ceza aldım ama sicilim temiz olduğu için ve eğitim durumu iyi hal vs göz önüne alınarak hükmün açıklanması geri bırakıldı. bunun içinde başka bir oyun olabilir, 5000 lira uzlaşmak için çok büyük bi para, zaten devletin verdiği para 2500 kaldı ki size daha az verilir ceza, kaşar kadar büyük hakaret etmemişsiniz. gerçi siz hiç hakaret etmemişsiniz bide işin o boyutu var
iddianame içerisinde ki resimlerde gördüğüm hakaret geri zekalıydı salak var mı hatırlamıyorum baya geçmiş zaman. Size de geçmiş olsun bu arada

Kara_Kuzular adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu avukatin,amaci bes belli para koparmak hic uzlasma ayni davadan benide sikayet ettiler hic geri vites yapmadim dava acilmadi savcilar zaten boyle islerle pek ugrasmiyor
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum 5.000 tl nedir neyin peşinde acaba kendi kendine hesap ele geçirip kendisine hakaret ettirip para mı topluyor anlayamadım