ozguner00 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam parça parça değerlendirmekte fayda olabilir. Uyku bozukluğu,yeme bozukluğu çoğu kişide görülen şeyler. Her insan hayatının bir döneminde mutlaka başına gelmiştir diye düşünüyorum. Yeme ve uyku bozukluğu varsa "beynim uyușmuş gibi hissediyorum murat birsey düşünüyorum ama ne olduğunu ben bile bilmiyorum herseyi unutuyorum herseyi ya söyleyeceğim şeyi bile" bu şekilde şeyler olması çok garip değil."kimseyle konuşmak istemiyorum yeni insanlar tanımak istemiyorum acaba neyin belirtiler" burası da aynı şekilde depresyon,uyku ve yeme bozukluğunun etkileri diyebiliriz."şuan gece diye bakamıyorum bekki korkunçtur korkarsam hiç uyuyamam sen bak sabah haber ver bana delirmismiyim ksksjs "burada işi biraz dalgaya vurmuş. Bundan sonraki kızım da sanki biraz sitem etmiş gibi hocam. Sanki aranızdaki bir mevzudan dolayı olduğunu düşünmeyin diye iyiyim vs diyor anladığım kadarıyla.
Benim düşüncem depresif ruh halinde bazı insanlar zor bazıları kolay geçirir bu dönemleri. Yanında olmanızı tavsiye ediyorum ona iyi gelecektir (terslemek saçmalama demek yerine). Sorunlar biraz daha devam ederse psikolojik destek almakta fayda olabilir. Tabi genelde bizler psikolojik desteğe biraz önyargılı baktığımız için tavsiyem moralini yüksek tutmaya çalışmanız.
valla olayı en güzel şekilde anlatmısınız yorum için çok teşekkür ederim psikoloji doktoruna önyargılı bakmıyor gibi ama gitmekte istemiyor