Yazılım geliştiriyorum. Web siteleri yönetimi yapıyorum.
APONKRAL Blog ile kullanıcılarıma ve tüm takipçilerime faydalı olmayı amaçlayan bir blogcuyum.
Wpdestek.xyz alan adını açık artırmaya çıkardım. Açık artırmayı ilgi görmemesi nedeniyle iptal ettim. Bu alan adını çekilişle bir kişiye devretmek istiyorum.
Bu alan adını
projelendirmek,
destek forumu veya
WordPressle ilgili yazıların yayınlandığı blog olarak kullanmak şartıyla çekiliş yapıyorum. Bu alan adına sahip olacak kişi şu şartları yerine getirmelidir:
- Alan adını bir başka kişiye satamaz
- Alan adını bir başka kişiye kiralayamaz
- Alan adını
projelendirmek,
destek forumu veya
WordPressle ilgili yazıların yayınlandığı blog olarak kullanmak.
- Alan adını alan kişi çekilişle yada hediye olarak bir başka kişiye alan adını devredemez.
Çekiliş hakkında
Çekiliş R10 Çekiliş aracı ile yapılacaktır. 1 asıl kazanan ve 1 yedek kazanan olmak üzere 2 kişi belirlenecektir. Eğer asıl kazanan kişiye 24 saat içinde ulaşılamaz veya cevap alınamaz ise çekilişin asıl kazananı çekilişi kaybetmiş kabul edilecek ve çekiliş hediyesinin yedek kazanana verilmek üzere yedek kazanan ile iletişime geçilecektir. Eğer yedek kazanana 24 saat içinde ulaşılamaz veya cevap alınamaz ise çekilişin yedek kazananı çekilişi kaybetmiş kabul edilecek ve çekiliş bir sonraki haftaya devredecektir. Çekiliş sadece bir kez devredilebilir.
Çekilişe katılmak için: "
Wpdestek.xyz alan adı çekilişine katılmak istiyorum." yazmanız yeterli.
Çekiliş hediyesi: Wpdestek.xyz alan adı
Çekiliş
28.07.2019 (28 Temmuz 2019 Pazar) saat
23.59'da sonlanacaktır. Çekiliş sonucu ve kazananı
29.07.2019 (29 Temmuz 2019 Pazartesi) saat
18.30 'da açıklanacaktır.
Çekilişe katılanlar (9 kişi):
@CinsAdam; ,
@erenn; ,
@vidtekno; ,
@Harman1995; ,
@akkus71; ,
@kaanst; ,
@function; ,
@SpyBil; ,
@hibravez;
Çekilişe katılım kapanmıştır. Çekiliş sonuçlandı.
https://analiz.r10.net/cekilis-araci/1083042742/
Kazanan:
@Harman1995;
Yedek kazanan:
@akkus71;