İşlemleri Srasıyla yapınız (yoksa hata alırsınız.) uyumlu php versiyonunuz 5,3 tür.
1)
https://www.ozerov.de/bigdump/ (bigdump.php klasorunü indirin root(forum ana dizin) atınız. Ve xxx.sql dosyanızı aynı klasorun içine atınız.
*phpmyadminden eski yüklediğiniz bütün dosyaları silin,
*bigdump.php dosyasınızı açın ve altta ki ayarları kendi bilgilerinize düzenleyiniz,
// Database configuration
$db_server = 'localhost';
$db_name = 'database adını';
$db_username = 'kullanıcı adı';
$db_password = 'kullanıcı şifreniz';
// Connection charset should be the same as the dump file charset (utf8, latin1, cp1251, koi8r etc.)
// See http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/charset-charsets.html for the full list
// Change this if you have problems with non-latin letters
$db_connection_charset = 'utf8';
// OPTIONAL SETTINGS
$filename = 'yedeğinadı.sql'; // Specify the dump filename to suppress the file selection dialog
$ajax = true; // AJAX mode: import will be done without refreshing the website
$linespersession = 3000; // Lines to be executed per one import session
$delaypersession = 0; // You can specify a sleep time in milliseconds after each session
// Works only if JavaScript is activated. Use to reduce server overrunincludes/config.php dosyasını açınız ve 2. satıra altta ki kodu yapıştırın ve kayıt edin,
define('DISABLE_HOOKS', true);forumismi.com/bigdump/bigdump.php klasorunu çalıştırın işlem bitiminde bigdump klasorun adını değiştirin veya silin,
includes/config.php dosyasının 2.satıra eklediğiniz kodu admin panelinden eklentileri tek sildikten sonra kodu kaldırın.
plesk sunucumda php 5.3'ü aktif edip ayarları 5.3 olarak kaydettim.
bigdump ile mysql'i sorunsuz bir şekilde import ettim
Forum verilerini zip olarak FTP'ye aktarıp sunucu üzerinde zipi açtım ve includes/config dosyasında yeni veritabanı bilgilerini girdim. Aynı zamanda en üstte bana iletmiş olduğun kodu ekleyip kaydettim.
sayfaya girdiğimde ana sayfaya yönlendiriyor. Yani subdomainde kurulu ama beni ana domaine yonlendiriyor
.htaceess dosyasını sildiğim halde böyle.