Kardeşim kim ne diyor şu anda hiç bilmiyorum ama derhal beni dinle; ÇAĞ ÜNİVERSİTESİNDE HUKUK ASLA OKUMA! Geçen seneye kadar kuzenim orada okuyordu. Tam bursluydu ve yaşadığı sorunları buraya yazsam bitmek bilmez. Çağ'dan ve o saçma sapan tiki tayfadan kurtulmak için elinden geleni yaptı. Bir boka saygıları yok, konferans nedir bilmezler, aktivite nedir bilmezler! O kadar uğraş sonucu birbirinden kıymetli profesörler gelir konuşma yapmak için ama salonu dahi dolduramazlar çünkü hepsi sırf ''hukuk okudum'' demek için oradalar! Herkesi dahil etmiyorum bu sözlerime ama maalesef ki %90'ı bu kafada.

Ayrıca normalde Hukuk Fakültelerinin çoğunda devam zorunluluğu yoktur ama Çağ'da garip bir şekilde böyle bir zorunluluk vardır. Her zaman derslere gitmek zorundasın. Hani rahat bir eğitim istiyorsan bunu es geç diye söylüyorum, anladın sen beni. Ben İzmir'deyim, burada bile Yaşar Üniversitesi vs. tüm Hukukçu arkadaşlarım sınavdan sınava okula gitmekte neredeyse. Önceki sene kuzenim Çağ'dan Adana'ya geçiş yaptı neyseki. Epey başarılı bir kızdı ve şu anda Çukurova'da ve şunu söyliyim; inanılmaz zorlanıyor. Evet, Çağ'da ilk sıralara oynuyordu ama şu anda Çukurova'da epey zorlanıyor ama BUNA RAĞMEN ÇOK MUTLU. Çünkü aradaki fark dünyalar kadar. Psikoloji konusunda net bir şey söyleyemem, okuyanlar ya da bilgi sahibi olanlar daha rahat bir şekilde sana yardımcı olurlar ama şunu çok rahat bir şekilde söyleyebilirim değerli dostum; ÇAĞ HUKUK PİŞMANLIKTIR.

Eğer ki ben kimseyi takmam, insanlar umurumda dahi değil; zoru başarırım ve deli gibi çalışarak bir devlet üniversitesine geçiş yaparım diyorsan, tercih et tabi. Bunun dışında ise asla önermiyorum. Bu bahsettiğim kuzenim, en yakın arkadaşlarım kadar değerlidir. Sıfır abartı var bu yazdıklarımda, saygılar.