nightclub adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Whatsapp'tan yazıyorum 12den beri hala dönüş yok. Buradan yazıyoruz geç dönülüyor. Siteden ödeme bildirimi yapalı 4 saat oldu. Yetmedi whatsapp'tan yazdım hala onaylanmadı. Ne siteye ne whatsapp'a hiçbir yere kimse bakmıyor. kontrolü kafana göre sağlıyorsun hocam kur artık bi teknik destek ekibi yeter da. Günün verimli gündüz saatlerinde senden destek alamayıp çalışamıyoruz. gece de uyuyoruz. yazılıma verdiğimiz paralar ufak ufak boşa vakte gidiyor.
Gerekli dönüş tarafınıza yapılmıştır,

HBerkeCevik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İletişim ve destek konusunda cidden sorun yaşıyorum.
fikretk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gece geç saatlerde bile anydesk ile max 10 dakika içinde destek sağlıyor. Aldığı parayı hakkeden nadir mütevazi insanlardan. / Programa gelecek olursak; sen tarif et o yapsın zehir fikirlerle programın buluşması dahilinde aylık 5.000 TL’ye kadar kazanabilirsiniz. Zira bu ayın hasılatı 4500 TL. Biraz pazarlama, biraz girişimcilik, bir inovasyon bir tutamda instampro ile başaramayacağınız bir şey yok.

Geliştirici arkadaşa teşekkürlerimizi iletiyorum 👍
Yorumunuz için teşekkür ederim, programda her müşterinin taleplerinden dolayı emeği mevcuttur.
Amacımız satıştan sonra gelişimi ve müşterinin taleplerine göre geliştirmektir.

HBerkeCevik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorunumu AnyDesk ile bağlanarak çözmüştür. Size önerim: Mesajınızı görmesi için belirli aralıklarla mesaj atın. Mesajınızı gördüğünde en iyi desteği sağlıyor zaten.
Yorumunuz için teşekkür ederim, yanıtlar yogunluk sebebi ile gecikmeli olsada, sorununuz cözülmektedir.

MuratEfendi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
InstamPro yu daha oncede kullanıyordum, tekrardan satin aldim gercekten kusursuz stabil isleyen tek program suanda. Sedat hocamın eski ilgisini goremesemde hâla programi hakkinda ilgili sag olsun ♡ ayrica diger panellerde takip ve spam konusunda 5 kiside bile sıkıntı yasarken Instampro da 800-1000 li rakamlari goruyorum hâla tık yok bu konuda gercekten basarılı 👍
Spam sorununu ortadan kaldırdığımızı buradan duyurmuştuk.
İNSTAMPRO İLE SPAM SORUNU ORTADAN KALKMIŞTIR.
İPV6 PROXY DERDİ- VPS TE SPAMA YAKALANACAK DERDİ YOK ARTIK.

FARKLI YAZILIMLARDA SPAM SORUNU YAŞIYANLARA ÜCRETSİZ 24 SAAT LİSANS VERİYORUZ TEK ŞART R10'A ÜYE OLMALARI GEREKİYOR VE SPAM SORUNU YOK İSE ÖDEME YAPMALARINI TALEP EDİYORUZ.