Merhaba r10daşlar...
Bu sene kendimi bir dgsye adarken matematikte eksi ile artıyı toplayamayacak şekildeydim. Tüm sene sıkı çalıştım, belki daha sıkı olabilirdi ama... Velhasıl cevap anahtarına göre güzel bir sonuç bekliyorum. Hedef Bilgisayar Mühendisliği. Uludağ Üniversitesinden mezunum. Bilgisayar programcılığı okudum. Yaş 21
25 temmuzda sonuçlar açıklanacak ve dört gözle beklemedeyim. Hep hayalimdi mühendislik okumak ve olmak. Bilen bilir zaten forumda çok etkin olmasamda bir çok yazılım işini yapıyorum ve yaptım. Kendimi sürekli geliştirdim ve aktif tuttum. Aklımda sadece bu azmimi ve işime olan aşkımı böyle bir diplomayla taçlandırmak vardı. Nitekim oda gerçek olacak sanırım
Hayatımda çok değer verdiğim 9 aydır beraber olduğumuz bir kız arkadaşım var. O açıdanda her şey yolunda gidiyor.
Ben bu sene bir şey öğrendim ve bu nedenle bu yazıyı buraya bırakmak istedim.
Sevgili bu yazıyı okuyan arkadaşım. Eğer hayatta bir şeyi çok istersen o er ya da geç senin. Anahtar kelime çabalamak ve tevekkül etmek.
Şimdide yüksek lisans düşünmeye başladım. Hayırlısı diyelim konuşmak için erken
Burada benden daha deneyimli ve önümüzden gidip bu yolları bilen abilerim kardeşlerim vardır.Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.
Sınav sonucum; bu sene standart sapma çok oynadı
Güncelleme: İstanbul Ticaret Üniversitesi - Bilgisayar Mühendisliği (%50 Burs) olarak yerleştim 
İstanbul'da kalmak istememden dolayı böyle bir tercihte bulundum, şimdi okuması kaldı