Eyvallah teşekkür ederim, sonrasında verdiğiniz satış konum ile ne anlatmak istediğinizi anlamadım.
Anladığım kadarı ile cevaplayayım,
Pin to pin sistemini ben bulmadım, Rıfat Özkan adlı arkadaş ilk olarak kurdu bana kasım ayıydı galiba. O günden bu yana gelen bir çok pm oldu "ücreti ile bana da kurar mısın" diye ben bu tür sorulara Rıfat özkan a yönlendirdim. Ozamandan bu yana sistem ayyuka çıktığı için böyle bir konu açtım.
Bilginiz yoktur bu sistemi kaç kişiye ücretsiz verdim tüm detayları ile.
Ticaret yapıyorsunuz anlıyorum. Ancak ücretsiz öğrendiğim bir bilgiyi satmadım. Satmam da. Spam yapıyoruz, ancak bir birimizi spamlamak doğru mu bilemiyorum.
Bu güne kadar öğrendiklerimi karşılıksız verdim çoğunlukla, karşılıksız dediysem maddi karşılıksız. Satış konumda da belirttiğim gibi bana bir şey öğretene ücretsiz veriyorum, ücretsiz olarak verdimde.
Pinterestte arama kutusuna "hair" yazdığınızda arama barının hemen altında diğer anahtar kelimeler var hairstyle, long hair style, braid hair gibi.
Aslında siz de haklısınız, okumayan bir güruh var. Okumadıkları için "bedava" alabilecekleri bilgiye "para" veriyorlar. Parayla almaları gereken bilgiyi "bedava" istiyorlar.