çok teşekkür ederim hocam, arkadaşımın kardeşi köklü bi avukat o da olay yerindeymiş neden ilgilenmedi bilmiyorum. 2-3 saat uyuyup bursaya gideceğim bi de ben bakayım olaya. Bir şey olursa sizi rahatsız ederim teşekkürler.
fren izine hiç dikkat etmedim, arkadan çarpan kişi de sanırım hatalı sollama yapan kişinin iş arkadaşı bunlar kapışıyorlarmış olayı tam anlamadım benim arkadaşımı sıkıştırmışlar herhalde.
yarış olsa en az 70 80 km hız ile seyretmesi lazım o yolda ve dediğin şekilde akan yolda sizin arkadasta 70 80 ortalama hızda olmalı hadi 60 la gitsin o süratteki bir araca arkadan vurmayı geç dokunsan ya takla atar yada bariyere vurur(kaput hasarına bakınca) kadjar takla atmalıydı sürat olsa
bence sizin arkadaş hızını ayarlayamamış hocam ve frene asılmış duramamış ve kadjarın altına girmiş hasarda üst kısımda zaten baksana kadjarda tampon tırnakları bile sağlam aynı şeritte yavaş vurmuş ki altına girmiş hız olsa ikisinde bu denli görüntü olmazdı.
Arkadan vuran araç her zaman daha fazla hasar alır, sebebi de fren yapan araç öne doğru yığılır ve ön taraf alçalır.Bu durumda burun kısmı öndeki aracın altına girer ve kaput katlanır.Burda iz görünmüyor ama arkadan vuran kesinlikle fren yapmış.
duran araca vurmak farklı akan trafikte arkadan vurmak farklı hocam.
frene asılmış yavaş hızda seyreden kadjara arkada girmiş arkadaş tabi makas atıp önde araç olduğunu görünce kadjar frene asılmışta olabilir sonra kaza meydana gelmiş olabilir.
3. araç olayı netleştirir