İtiraz edebilir fakat kaza zaten exper tarafından incelenmekte olup adam akıllıca arkadaşınızı yönlendirmiş şahitler gerekli olup sigortacınızın verdiği siteden plakayı sorgulattığınızda tutanak karşınıza çıkacaktır orada itiraz et gibi bir seçenek olur 3 gün içinde itiraz edebiliyorsunuz diye hatırlıyorum daha önce bana aynısını biri yapmıştı fakat anlattıklarınıza bakarsak evet karşı taraf suçlu fakat yönlendirme zekice yapılmış olup arkadaşınız hem arkadan çarpma süsü ile %100 suçlu hemde mesafe kollamamaktan ( bunu bahane edecektir ) gelen polisler fren yapılmış mı hangi mesafede yapılmış buna asla bakmamıştır adım gibi eminim. Fren mesafesini raporda siz belirtin incelenmediğini de belirtin trafik akışı için yönlendirildiğinizi belirtin fakat tutanakta yazılanların önemi mevcut imza atılmış sonuçta hayırlısı olsun büyük geçmiş olsun.
+ olarakta durumla ilgili bilgi takibi ile işlemlerinize yardımcı da olurum fakat elimden size tecrübelerimi anlatıp başıma gelenleri ve ne yaptıklarımı anlatmaktan fazlası gelmez en azından savunmanızı birlikte hazırlarız.