Messi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SEO konusunda çok uzun zamandır tecrübesi olan biri olarak şunu söylemeliyim ki asla Blogger site açma.
Blogger seneler öncesinde gerçekten mükemmeldi. Ne host derdi ne domain derdi vardı. Ne atarsan anında indexliyordu. Mükemmel sıralamalara giriyordu.
Sanırım bunun önüne bilerek geçtiler. Blogger tamamen çöp oldu.

Çok eskiden beri domain ekli bir bloger varsa hala iyi iş yapabilir. Hatta domain ekli olması da gerekmez ama sıfırdan yapacaksan hiç bulaşma.
3 tane test sitesi kurdum 27 günde yazı index aldı. Aylar geçti site sıralamaya girmedi. Eskiden çok bloggerla uğraşan biri olarak 40 günde sıralamada birinci yaptığım çok site vardı. Artık böyle birşey yok.

Kesinlikle para harca iyi bir host ve domain al derim.
Wordpress tabiki avantajlı neden dersen yarın birileri içeriklerini alıp sitesinde yayınladığında bu sana backlink olarak döner. Temaları oldukça iyi. Çok fazla kullanıcı dostu eklentisi var. Kesinlikle wordpress öneririm.

Zaten eğer dikkatli bir kullanıcı isen google aramalarında eskiden ilk sayfada hep blogger ücretsiz siteler yer alırdı artık hiç yok ben hiç görmüyorum diyebilirim. Kullanıcısı da azaldı. Bunun sebebi bloggerın gerçekten güç kaybetmesi olarak yorumluyorum.

Bir proje bulayım biri desin sana 500 kelimelik 100 yazı bedava vereceğim genede blogger açıp bloggerdan yayınlamam o kadar diyeyim.

teşekkür ederim hocam yorumun için