Bu kadar yaşantıdan sonra gerçeklerle yüzleşmeye korkuyorum zaten bir tek beni düşünen kız arkadaşım var söyledigim yalanlar yüzünden oda beni bırakırsa bütün yaşama hevesim kaçar. Diger konuya gelirsek yanımda manevi olarak biri bana destek olsaydı ailem babam kardeşim veya başka biri olsaydı ozaman maddi sorunları aşmak için mücadele edebilirdim ama kendimi amaçsız hissediyorum yorgun hissediyorum sürekli sorunlar beni buluyor ama yapacagım herşey ters gidiyor diye yapmak istemiyorum
Evet dogru ama başka çarem olmadıgı için yapıyorum bunları. Anneme kredi kartından çektim desem kabul edermiydi. etmezdi. Durumu net şekilde aileme anlatsam bana faydası olacakmı. Olmayacak. Eve gidip kıvrılayımmı hocam Benm ailem diyarbakırda ve orada iş bulma olanagı sıfır ya da köle gibi çalıştırırlar ssk bile olmadan gece yarısına kadar mesai yaptırıp çalıştırırlar verecekleri parada max 800-1000tl. İşte bu yüzden bazı şeyleri mecbur yapmam lazım başka çarem yok
Bakın sizi gerçekten seviyorsa zaten bırakmaz. Bir de onun açısından bakın. O kız da hayaller kuruyor, kafasında birini yaratıyor. Onun canının yanmasına izin mi vereceksiniz? Eni sonu bu iş ortaya çıkacak. Kendine de ona da yazık etme derim. Bir de; önce kendinizi sevin ve acımaktan vazgeçin. Ölümden gayrı her şey insanı güçlendirir. Ama kaçış değil Çıkış için sarf etmeniz lazım.