28 haziran günü Biorezonans yönetim ile bıraktım. Arada puro (sigarillo) içiyorum, arada nikotinsiz likit ile elektronik sigara içiyorum.

Merak edenler için yöntem şu şekilde;

1- İşlem tek seansta gerçekleşiyor. Önce her zaman içtiğiniz sigaradan bir adet içip külünü ve izmartini size verdikleri tüpe koyuyorsunuz.
2- Bir sedyeye söylenen pozisyonda ayaklarını uzatıp oturuyorsunuz.
3- Işınlanma cihazından bozma bir cihaz (biraz kurcalansa radyo olur) ile vücudunuza elektromanyetik dalgalar veriliyor (benim tahminim bu yönde)
4- İşlem toplam bir saat sürüyor. İşlem sırasında hiçbir şey hissetmediğiniz için 1 saat boyunca kazıklandığınızı düşünüyorsunuz.
5- Sedyeden kalktığınızda tek hissettiğiniz bir saat boyunca o pozisyonda durduğunuz için kıçınızdaki ağrı olacak.
6- Size bir tane pil verecekler, göbek deliğinizin iki parmak altı yada şakağın iki parmak altına bantlayıp 40 gün boyunca taşıyacaksınız. (ben buna çok uymadım)
7- Vücudunuzun nikotin ihtiyacı tamamen sıfırlanıyor. En azından günde 2 paket içen bende sıfırlandı.
8- Mücadele etmeniz gereken tek şey el ve dudak tiryakiliği.

Ben ilk 1 hafta çok zorlandım. Çünkü hayatımın tamamı sigara olmuş. Sigara içmeden TV'ye bile bakamıyormuşum onu gördüm. Bırakmaya daha çok teşvik etti beni. Canımın sigara isteyeceği her şeyi yaptım üstüne gittim sürekli. Canım sigara çekmedi. En azından nikotin yoksunluğu çekmedim ve hala çekmiyorum. Ama kesinlikle kafanıza koymadan gitmeyin. Bırakmaya önce kafanızda karar verin. Sonra gidersiniz. Zaten 1 saatlik bir işlem. Lütfen konu ile ilgili PM atmayın. Bırakmak isteyenler için bir faydam olursa ne mutlu bana. Sağlık açısından bir sıkıntısı oluyor mu bu yöntemin bilmiyorum. Ben bodoslama gittim ve yaptırdım, korkan varsa doktoruna danışsın lütfen. Ekşisözlükte bir çok yorum var konuyla ilgili. İşlem ücreti için ben 500 TL ödedim. Şu an aylık sigara paramı tedavi + puro + likit ile yine verdim. Ama sonraki ay 200 - 300 lira harcamış olacağım sanıyorum ondan sonraki ayda tamamen bırakmış olacağım. Bu arada hiç puro ve likit tüketmezseniz muhtemelen 40 gün sonunda tamamen arınmış olacaksınız.

İyi forumlar.