Abbozdag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim öncelikle şunu unutma bu hayatta illaki biri arkanda omayacaktır. Sonuçta kendi yaşamın. Bu dünyaya tek başına geliyorsun. Hep birilerinden destek bekleriz. Bu insanın doğasında var. Fakat hiç bir zaman o destek gelmeyecek. Kendin ne yaparsan o kadar varsın. Yaptığın kadar var yapmadığın kadar yoksun. Öncelikle çevrende destekçisi olanları gördüğünde neden bende yok deme. Destekçi beklemeyi bırakırsan bu hayatta işlerin yoluna girecektir. Yaşadığın hayatın dahada beterini yaşamış insanları göz önüne getir. Neden hep iyiyi yaşamışları görürüz? Sonuçta iyiden çok kötü yaşayalarlat var bu hayatta. Sadece dile getirmiyorlar!
Evet öyle ama daha iyi yaşayanlarda var haketmedigi halde çok iyi konumda olanlarda var bunlarıda düşünmeden duramıyor insan

bobbege adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size tavsiyem yaşınız çok çok küçük. Eğer imksan varsa askere gidin. Kısa dönem yada uzun dönem nasıl olacaksa bunu aradan çıkartın hem arkadaş edinirsiniz hemde asker ocağı iyi gelecektir. Askerden sonrası yada öncesi için basit işlere bakın; marketlerde tezgahtarlık, kasiyer gibi. Kargolar sürekli kurye ararlar durumunuzu anlatın bölge müdürlerine ulaşmaya randevu almaya çalışın mutlaka iş vereceklerdir. Kendinize eziyet etmeyin bu ülkede fazlaca iyi insanlar var size yardımcı olacaklardır ama siz kapılarını çalın ve isteyin. Bir olmaz iki olmaz belki 20 de olmaz ama 21. de mutlaka olur. Ufak ufak kazanırken iş arkadaşlarından bekar evlerinde masraflarınızı bölüşüp hayatınıza devam edin fırsatlar bitmeyecektir. Ama hayat kolay değil mücadele vermezsen başaramazsın, istemezsen iş sahibi olamazsın. Dediklerimi bir abi nasihatı olarak görebilirsin ben babamı ilkokulda kaybettim liseye ozamanın parasıyla 1 TL le gidiyordum tost alamazdım. Çok zor şartlartdan geçtim şuan 2 tane firmam var sende başarırsın. 34 yaşındayım 15 yıllık sigortam var yazılım mühendisliğini okudum sürekli iş hayatının içindeydim. Başarmaman için hiçbir sebep yok.
Hocam okadar çok terslikler yaşadımki artık yoruldum mücadele etmek için. Ne yaptıysam olmadı hep başarısız oldum

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de sürekli Maltepe'deyim konuyu favorilere ekledim inşallah Birgün çay içeriz.

Tekirdağa gelirsen haberim olsun
Yakınmış belki bigün gelirim.