İŞ ALIMI: KAPALI NOT: Yaptığımız işlem uygulamanızın PlayStore'da Yükselmesini Sağlar. Kesin bir indirme ve yorum hizmeti vermez.
》 REFERANSLAR 《
arkadasla 2 uygulamamız ıcın calısıyoruz gayet ıyı nıyetlı bır arkadas tavsıye ederım
Ref olarak hizmet aldim gerçekten mükemmel hizmet.
Söyledigim kelimede 19.sirada olan uygulamam 1 günde 5.siraya çikti

1 günde bunu yapan birisi ile 1 hafta çalişsaniz neler olabileceğini düşünemiyorum
İşini çok iyi yapan birisi kesinlikle tavsiye ederim çok ilgili.
1 Uygulama için referans alındı
1. Gün 32. sıra
3. Gün 16. sıradayız
İşinin gerçekten eri bir arkadaş
İş verildi.Siralamada pozitif değişiklik oldu.Kategorisindeki bağzı uyanıkların ayni programı paket ismini değiştirip,ikinci kez sıralamaya girmeleri esas sırayı biraz geriletti.Ama çalışma devam ediyor.Faydasi görülüyor.
Servisi aldım, ciddi yükselmeler gerçekleşti, çalışmalar devam ediyor, şimdilik herşey yolunda tavsiye ederim.
Arkadaşla android uygulamam için anlaştım. Güzel bir hacimle yükselme aldım. Bu kadar iyi olacağını bende beklemiyordum. Diğer uygulamam içinde mutlaka deneyeceğim.
Kategorisinde yükseldi.Yan anahtar kelimelerde de yükselme sağlandı.Kelime rekabeti yüksek olmasına rağmen kendisi gayet başarılı bir işlem sağladı.Teşekkürler.
Referans amaçlı bir çalışma sağladı arkadaş.
Sıralamada olmayan 3 kelimede. 10 günlük bir süreçte aramalarda yer almaya başladı.
4 sıra
9 sıra ( Zor bir kelime )
46 sıra
Şeklinde giriş yaptı. Teşekkürler.
Arkadaşla çalışma yapılmıştır.Gerçekten gözle görülür bir yükseliş olmuştur. Tavsiye ederim
1 uygulama için referans amaçlı çalısma yapti.
uygulama ara sira siralamaya girip cıkıyordu.
Su anda sürekli sıralamada gözüküyor.
ilerde duruma göre arkadaşla çalışma yaptırtabilirim.
Çok ilgili arkadaş. Çalışma yaptırdım öneririm