lifemedyam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, hocam demek istediğinizi az çok anladım konuyu açmak ile ilgili çok doğru yapmışsınız (bence), iş konusunda kendimin bir anısını paylaşmak istiyorum sizler ile 2015 yılında bir pastaneye garson olarak çalışmaya başladım maaş konusunda girişte hiçbir şey konuşulmadı çünkü daha küçüktüm herneyse 22 gün boyunca çalıştım ve bana iş bitimi yani 22 gün sonra tam 20₺ para verdi patron o gün bu gün dedimki ya kendim yaparım yada kendim yaparım ve şuanda kendim proje oluşturup hayata geçiriyorum en azından kafam rahat net, sevgiler
Ne güzel birşeyleri çabalıyorsunuz ve oluyor umarım daha iyi yerlere gelirsiniz. Ben Ne yaptıysam hep elimde kaldı şansım izin vermedi

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elbet bi gün sizin içinde güneş doğacak sadece şükredin

Bir sonra ki ay istanbulda olabilirim eğer bi dosta ihtiyacın varsa bi gün beraber çay kahve yapıp vakit geçirebiliriz hangi semtte oturuyosun abim ?
O güneş 22 yıldır dogmadı bana herzaman beklerim. Maltepede oturuyorum

VuralBilgisayar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar dostum Allah Cc rızık dünya rızkı biteni alır Şüphesiz ki zor bir imtihandan geçiyorsun ama şunu iyi bilmelisin her karanlık aydınlığa çıkar ama sen bu imtihanı iyi vermeye bak müslüman olduğunu düşünerek yazıyorum kimseden birşey isteme elini kaldır seni yaratan ve rızkını sana verenden iste Yakınlaş haram ve yasaklardan uzaklaş hiç şüphesiz Allah bizimle beraber
Olmuyor hocam zaten dogru yolda gittigim için hep kaybediyorum çevremde okadar şerefs*z insan varki hiç sorunu olmayıp keyfine bakıyorlarlar