Merhabalar;

Konu başlığında da belirttiğim üzere kurduğum web sitem de birşeylerin yanlış gittiğini düşünüyorum.

Sorunum;
Bir websitesi kurdum, gerekli olan bir takım eklentileri ve ayarlamaları yaptım... (Bildiğim kadarıyla)

Fakat SEO ve Google kaydı konusunda yeterli bir bilgiye sahip olmadığım için profesyonel bir destek almak istedim.

Forumda biriyle anlaştım. Tüm ayarlamaları halledeciğim demesine rağmen, araştırmalarım sonucu sadece eklentileri kurmak ile yetindi. (Forum yöneticileri ile konuşup trade yorumumu değiştircem)

Neyse… Özetlemek gerekirse.

Sitemi kuralım 20 gün oldu ve 17 Adet Özgün makalem var, 2 adet taslakta bekleyen var)
Yaptıklarımdan bahsetmek istiyorum.

-Sitemi kurdum.
-SSL doğrulama yaptım.
-SEO Ayarları yaptım.(Kontrol edilmesi gerekli) (Keyphrase’lerim hep kırmızı, nedeni ve yapmam gereken ne?)
-Doğru Google Kaydı Kontrol edilmesi gerekli. (En önemli)
-WP Fastest Cache (Sadece aktif edip, netten bilgiler doğrultusunda ayarlardım) (Destek aldığım adam aktif etmemiş bile!)
-Anahtar Kelime olayını dün öğrendim, header kısmını eklendim gerekli kodları fakat Kontrol edilmesi gerekli.

*Mesela google’a daha önce paylaştığım makalenin başlığını yazdığımda google’da gözükmüyor. Hemde hiç bir sayfasında. Sadece Medium.com’da otomatik paylaşılan gözüküyor.
*Site: xxx.com olarak tarattığımda ise sadece 2 tane makalem çıkıyor, diğer çıkan şeyler tagler. İlk sırada olan şey ise xxx.com sitesinin sahibi siz misiniz? Google dizin ve sıralama verilerini edinin. Yazısıdır...

Açıkçası baştan aşağı herşeyin kontrol edilmesi gerekli ve bana herşeyi anlatmalı.

Bu işi ben yaparım diyen var ise, bilgi ve teklif DM’si bekliyorum.

İyi Akşamlar herkese.