Merhaba, annem 1 sene önce bir komşumuzun aracıyla yola çıktı eve dönmek üzereyken bir sedan aracın vurmasıyla kaza geçirdi. Kazaya sebep olan 17 yaşında, lüks bir araç sahibinin oğluydu. 4 ay önce diz protezi ameliyatı olan annemin protezi, arka koltukta olduğu için ön koltuğun geri gelmesiyle zedelendi. Kaza anında ambulansla devlet hastanesine götürülmüş, olaydan sonra haberim oluyor tabi. Hemen orada bir polis anneme bir kağıt verip imzalatmış, şikayetçi misiniz diye vs. annemde değilim demiş olayın şok etkisindeyken..(60 yaşında)
Neyse olay kapanıyor, aradan geçen 1 sene sonrasında beni dün bir bayan aradı. Anneniz için sizi aradık dedi. Bir kaza geçirmiş, bunun için tazminat talebinde bulundunuz mu dedi, hayır dedim. Biz bu işi yapıyoruz kaza sonrasındaki olaylara bakıp, tazminatı almanızı sağlıyoruz dedi.Karşı tarafın araç sigortasından alınıyormuş, bunu bilmiyordum; sonradan uyandım. Yüklü miktarda tazminat alabileceğimizi söyledi. Bugün tekrar aradılar pazartesi saat 12.00'de yanıma gelip, olayı tamamiyle anlatmamı isteyecek.
Sizce arkadaşlar olayın astı astarı nedir bilmiyorum, güvenilir mi bu şahıslar? Durduk yere borçlu çıkmayalım, başımıza bela almayalım? Kazançlı mı çıkarız, olay 1 sene önce oldu sizce bir sonuç çıkar mı var mı böyle bir şey yaşayan, duyan. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim.