Evet bahsettiğiniz durumu ben de duydum ama dediğiniz gibi güvenemiyorum. Pil sağlığını koruyacak en uygun yöntemi arıyorum ben de. Ne kadar mümkün olursa artık
Kesinlikle 😁 7 yıllık bilgisayarımı kullandığım programların hacmi ve istediği özellikler artmasa uzun süre daha kullanırdım. Hala canavar satmaya kıyamıyorum
sadece pilde kullanmam zaten pek mümkün olmuyor. Uzun süre bilgisayar kullanıyorum 3 saatten sonra batarya boşalıyor fişe takıp çalışmaya devam ediyorum. Fişte olabildiiğince oyun oynamamaya, ağır şeyler yapmamaya çalışıyorum. Ama dediğim gibi bataryaların zayıflaması en sevmediğim şey. Şuan bilgisayar yeni olduğu için 3 saat pilde kullanıyorum ve bu hep böyle olsun istiyorum
o zaman şöyle bir tavsiye bulunayım. Biz şarjlı ve buna benzer bir şey aldıgımız zamanlar ilk başta yaptıgımız şeylerden birisi bataryanın içinde ki pilleri değiştirmek oluyor ve daha uzun sarj kullanımına sahip oluyoruz. Üzerinde gelenler genellikle orta seviye oluyor.
https://www.google.com/search?q=bata...hrome&ie=UTF-8 Şu şekilde bir yol izleyebilmeniz için link bırakıyorum. Ama İşi bilen birisi ile yapmanızı tavsiye ederim