15 Yıldır bu sektördeyim 2000 üzerinde kayıtlı domainim var sürekli kurumsal firmalarla iletişim halindeyim hatırı sayılır satışlarımda oldu emin olun yasal prosedürleri çok iyi biliyorum. Ben başınıza iş açılmaması için uyarımı yapayım gerisini siz araştırın.
Üstelik öyle domaini alma, erişime kapama dan bahsetmiyorum siz damat ismiyle ürün satmaya kalkarsanız ciddi şekilde maddi davalarla karşılaşırsınız.
Üstelik tescilsiz, vergisiz bu işi yapmaya kalkarsanız sadece marka sahibiyle değil bir çok devlek kurumu taraf olur.
Ayrıca genel isim dediğiniz şey faaliyet alanıyla ilgilidir damat diye düğün dergisi çıkarmıyorsunuz o isimde TPE değil GLOBAL marka tesciline sahip bir firmayla aynı sektörde ürün satmaktan bahsediyorsunuz.
Herşeyi geçtim diyelim ki o isimde ürün satacaksınız tek ürün adı da damat gömlekleri sonuçta buna da marka tescili yaptıracaksınız, damat ismini tescilleyemeyeceğiniz için o sektörde, "damat gömlekleri" olacak. şirket kuracaksınız resmi satış kanalları açacaksınız sizce bu kadar masrafı yapacak kişi bu ismi tercih eder mi? O riske girer mi?
Ya da size sorayım bu domaini kime ne amaçla satmak için aldınız ve empati yaptınız mı?
Merak ediyorum gerçekten biri çıkar damat ismiyle marka oluşturur ürün satar diye düşündünüz mü? Eğer bu hataya düştüyseniz gerçekten canı gönülden düşüncelerinizin gerçekleşmesini isterim, hem maddi hem manevi zarar görmenizi gerçekten istemem.
Hayırlı Satışlar Dilerim,
Iyi Geceler.
boşta bir alandı aldım ki illa satış mı yazdım hayır alan blog olarak kullanabilir gelin damat işi yapanlar blogdan kendi sitelerine hit çekebilir vsvs kimseye al sat diye domain olmadım iyi geceler