Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ucuzkargo.net diye bi site varmı 5.90 na yolluyormuşun forumda kullananlardan duydum.
Hocam ilginiz için teşekkür ederim, arayışım biraz daha farklı aslında. Konuyu editledim

khanedsa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şubeler düzenli müşterilere indirim yapıyor diye biliyorum. Bazen indirim kodları satanlar da oluyor. Bakıp araştırıcan işte abi
Teşekkür ederim hocam, araştıralım bakalim

DevilMorgan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu konuda sürat kargo kredili kargoyu kullanmanızı önerrim önden kredi yüklüyorsunuz 3000 tl lik bir paket vardı sanırım onla başlarsanız minimum tutara göndermiş olursunuz kargonuzu
Hocam elimizdeki ürünler toplan 3000 TL etmiyor, yani çok büyük bir iş değil açıkçası o yüzden biraz daha araştırmak istiyorum

Luwexigo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fima yurtiçi olması lazım tam hatırlamıyorum.

Shopier de ürün ekle ve kendin satın al . Kargo şirketine gittiğinde shopier ile sattım dersin bakarlar.

Forumda görmüştüm bu taktiği ama denemedim hiç
Teşekkür ederim hocam, bunu da araştıracağım

Mhmt_Clskn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer uzun vadeli bir projeyse en uygunu sürat kargonun kredili kargoları, geçmişte e-ticaret yaparken bundan kullanıyordum 4-4.5 liraya gidiyordu 1 kargo güncel fiyatı burada.
http://www.kredilikargo.com/xxl-paket-3000-tl-6.html
Hocam ilginiz için çok teşekkürler ancak uzun vadeli, geniş kapsamlı bir iş değil. O yüzden kredili sistemler de bizi biraz aşıyor

Malikcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vergi levhası varsa n11 çok uygun oradan aldırırsınız, yoksa gittigidiyor istemiyor ama yakalanırsanız cezası varmış(mış)
Vergi levhamız yok maalesef hocam

Luwexigo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Edit geçiyorum :
Firma : Yurtiçi ve Mng kargo
İlk öncelikle shopiere ücretsiz üye oluyoruz.
Daha sonra ürün listeliyoruz ürün listelerken istediğiniz herhangi birşey olabilir önemli değil.
Ürün en az 10 TL şeklinde listelemelisiniz.
Ürünü alırken müşteri bilgileri (Kargoyu Yolluyacağınız Kişinin Bilgileri) ile almalısınız.
Ürünü aldıktan sonra web sitesinden girip satılan ürünlerden kargo kodu oluştur diyoruz.
Kargocuya gidince shopier üzerinden anlaşmalı göndericeğim diyorsunuz ve oluşturulan kodu veriyorsunuz.
Kargocuya herhangi bir ödeme yapmıyorsunuz.
Müşteri bilgileri otomatik çıkıyor sadece kodu verip gidiyorsunuz.
Hocam çok teşekkürler uzun uzun yazmışsınız Acaba sizinle whatsappdan iletişime geçme şansım var mi ?

erencoban adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam hiç shopierden kendi ürününü satın al, sürat kargodan paket al gibi işlerle uğraşmayın derim. ucuzkargo.net gayet uyguna gönderim sağlıyor ve kapıda ödeme dahi alabiliyorsunuz. Yalnızca gönderim yapabilmek için hesabınızda ilk başta en az 50 TL olması gerekli o kadar
Shopier yöntemi kulağa daha cazip geliyor gibi hocam İlginiz için teşekkür ederim.

Mhmt_Clskn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ucuzkargo net kişisel gönderiler için tercih edilebilir ama e-ticarete PTT kargo ile başlarsanız 1-0 değil 3-0 geride başlarsınız, çok çok sorunlu.
İnternet müşterilerinin %80'i sabırsızdır, aldıktan sonra ürünün hemen ellerine ulaşmasını bekler PTT rezalet bu konuda.
Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam

Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Shopierden üyelik açın 3 kg a kadar 6 TL
İnstagram hesabınızla shopier hesabınızı onaylatabilirsiniz
İlginiz ve öneriniz için çok teşekkür ederim hocam, shopieri iyice bir araştıracağım