jjoker1221 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Savcılığa suç durusunda bulunun 1 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası alır ama avukatınız ile peşinde koşmanız şart davanın.
hocam 2011 de telefon takas yapacaktım sahibinen üzerinden 150 lira gönderdim telefonumuda gönderecektim o telefon gönderecek diye yok hocam telefonu ürün geldiğinde gönderirsiniz dedi neyse kaporasını ödedim 150 tl kargo geldi bir baktım fan çıktı gittim şikayetçi oldum tüm,deliller ile 2011 yılında 2016 yılında ağır cezada dava açıldı git gel yıl oldu 2019 yakalama kararı çıkarıldı ancak son davaya da ne geldi ne yakalandı kamu davasıda açıldı sans eseri hakim bir yakın arkadasımın tanıdığı çıktı oturduk konuştuk bana dediği şu oldu yakalandı ve ya kendi geldi dediki ben telefon gönderdim kendisi bilmediğim bir sebep ile iftira atıyor dolandıracak olsam niye kargoya uğrasayım kendi gerçek iletşim numaramı vereyim kendi adıma para transferi isteyeyim dediği zaman elinde bu cevabı çürütecek bir kanıtın yoksa takipsizlik verilmekten başka çare yok dedi =)
işin özü dediğiniz 1 yıllar 7 yıllar verilmiş olsa bu insanlar zaten bu işlere cesaret edemezdi.siz kendinizi yorduğunuzla pisikolojinizi bozduğunuzla kalıyorsunuz
2011 den 2019 yılına kadar yakalanmayan dolandırıcıma buradan da teşekkür ediyorum birde telefonum için gönder deseydi birde telefonsuz kalacaktım düşünceli dolandırıcının hali bir başka oluyor canım